open-music

Convergenta

Poate ca ziua suntem profesori, elevi, angajati, directori, poate ca nu avem nimic de facut sau poate ca avem. Pareri diferite si gusturi diferite. Cu toate acestea, muzica ne uneste pe toti. Nu facem nicio referire la gen. Muzica si atat. Lipsea o punte. Lipsea. Acum exista. Punte peste generatii si stiluri, peste abordari si incercari, peste elaborat si simplu. O punte din sunete. Muzica nu cauta scuze, ci aliati. Despre asta e vorba in fiecare joi seara. In Iron-City Club. O simpla vizita e de ajuns sa intelegeti si sa reveniti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

vineri

Iron city. Sound city. 11.06.2009

Iron City Club - Marea Imprieteneala muzicala.
Stii sa canti? Vino si canta!








4 comentarii:

  1. da...sint prima la comment, promit sa vorbesc frumos,sa ma uit la acest site in fiecare zi, apreciez munca depusa de cel care l-a infiintat si "chinuit de toate cele" pt. face cunoscut "marea imprieteneala" de joi din IRON CITY aduncind-o pe acest blog si...multa bafta "acestei punti dintre generatiile muzicale" prezente, curajosilor care urca pe acea scena, pe principiul "zboara, puiule zboara",,,indrazniti...ce poate fi mai fain decit o muzica buna, bere...baieti ( in cazul meu" :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare! in speranta unei alte zile linistita si frumoasa .Sunt incantata sa descopar ca cineva a facut un lucru minunat prin infiintarea acestui, poate unic spatiu de informare si vizionare din pura placere si dorinta de a inpartasi si altora placerea de a participa la un eveniment ce se desfasoara joia seara dupa orele 20 in clubul de pe strada Blanari Iron City despre..., pot spune ca... da este un loc din care pleci vrajit si beat de uimire si eu sunt una dintre persoanele care se maanifesta intr-unul dintre cele mai placute moduri de petrecere a timpului. Aici am ocazia sa cant alaturi de oameni minunati,simpli, petrecareti si prietenosi, alturi de care ma simt de fiecare data exceptional.Prea multa polologhie strica, un singur indemn as vrea sa aduc:daca sti, poti si vrei sa incerci marea impreteneala vino si tu, altfel nici nu sti ce pierzi :).
    Pt. creator stima si admiratie.

    RăspundețiȘtergere
  3. hei..sunt miruna si am primit in iron un biletel cu blog-ul asta:-?e ceva ce ar trebui sa vad aici sau vreti sa stiti ceva in legatura cu mine?

    RăspundețiȘtergere
  4. ardei85
    Sper sa ajung si eu la voi....

    RăspundețiȘtergere

Apelam la decenta ta in exprimare